Sajt o noževima i za ljubitelje noževa – www.nozevi.rs 

Facebook E-mail

Bm Knives custom pro kitchen knife 02

BM Knives pro kitchen knife
BM Knives je firma koja se bavi izradom i prepravkama noževa kao i potrošnim materijalom opremom koja se tiče ove oblasti, iza firme stoji Velibor Borko Milovanović rođen 1982 godine u Paraćinu odrastao u Deliblatskoj peščari mesto Devojački Bunar (Pesak). Od malena gaim ljubav ka noževima što kasnije prerasta u strast pa i u profesiju . Po struci alatničar , kuvar i fotograf (kreativac) ali izrada noževa je: prava stvar, strast, opsesija. Noževe izrađujem sa ljubavlju i pažljivo tako da iz radionice ne izlazi škartovi samo upotrbljivi komadi . U mogucnosti smo da izradimo svaki nož kao i da ispunimo svaku želju klijenta, takođe radimo: restauraciju ,poliranje ,oštrenje ,izradu fotrola i prodaju potrošnog materijala.
Nož namenjen za profesionalnu upotrebu u pripremi hrane lagan praktičan unikatan primerak zap rave ljubitelje dobre oštrice.
Sečivo je izrađeno od ice tempred X50 Cr Mo V13 čelika.
Drška je od purple heart I wenge drveta vrlo udoban I plemenit osećaj u ruci.
Dužina sečiva 205mm.
Debljina sečiva 2,5mm.
Ukupna dužina noža 350mm.
Visina sečiva 40mm.
Tvrdoća 56-58 HRC.
Zemlja porekla Srbija.
cena 55.00€
 

Profesionalni Kuvarski (Kuhinjski) Nož 39cm Messer Konig Austria 014

Profesionalni Kuvarski (Kuhinjski) Nož 39cm Messer Konig Austria
Svaka ozbiljna kuhinja i ozbiljan kuvar mora da poseduje vrhunski profesionalni nož oruđe za rad, jer postoji jedna stara izreka da je tup nož u kuhinji opasniji nego oštar a to je u praksi zato što sa tupim nožem koristite veliku silu i opterećenje da bi sekli pa kada i dođe do nezgode povrede su teške . Dobar kuvarski profesionalni nož mora da bude: uvek jezivo oštar i čist , prave se od najfinijeg steinless čelika otpornih na prirodne kiseline. Ovo je pravi primerak vrhunskog profesionalnog noža pravljen jako skupom tehnikom hladnog mašinskog kovanja koja je spora i mukotrpna ali su rezultati savršeni. Održavanje oštrice je vrlo jednostavno na kuhinjskom masatu a kada se zatupi ovakav nož što se retno desi ide kod profesionalca na oštrenje . Ovakvi noževi se čuvaju u drvenim ,stonim ili zidnim držačima ili na zidnom magnetu nikako u fioci sa drugim noževima ili u nekoj posudi sa gomilom metalnih pomagala. Prave se da traju jako dugo i da se dosta eksplatišu teško ih je istupiti ali uz obavezno pravilno čuvanje i održavanje.
Sečivo je izrađeno od najfinijeg steinless X50CrMoV15 čelika sa intarzionim odbojnikom.
Drška je izrađena ergonomski od specijalne vrste bakelitne plastike ili laminiranog ipregniranog drveta otpornog na vlagu.
Dužina sečiva 260mm.
Širina sečiva 45mm.
Debljina sečiva 3,5mm.
Ukupna dužina noža 390mm.
Tvrdoća 56-58 HRC.
Zemlja porekla Austria.
cena 90.00€
 

Profesionalni Kuvarski (Kuhinjski) Nož 45cm Messer Konig Austria 013

Profesionalni Kuvarski (Kuhinjski) Nož 45cm Messer Konig Austria
Svaka ozbiljna kuhinja i ozbiljan kuvar mora da poseduje vrhunski profesionalni nož oruđe za rad, jer postoji jedna stara izreka da je tup nož u kuhinji opasniji nego oštar a to je u praksi zato što sa tupim nožem koristite veliku silu i opterećenje da bi sekli pa kada i dođe do nezgode povrede su teške . Dobar kuvarski profesionalni nož mora da bude: uvek jezivo oštar i čist , prave se od najfinijeg steinless čelika otpornih na prirodne kiseline. Ovo je pravi primerak vrhunskog profesionalnog noža pravljen jako skupom tehnikom hladnog mašinskog kovanja koja je spora i mukotrpna ali su rezultati savršeni. Održavanje oštrice je vrlo jednostavno na kuhinjskom masatu a kada se zatupi ovakav nož što se retno desi ide kod profesionalca na oštrenje . Ovakvi noževi se čuvaju u drvenim, stonim ili zidnim držačima ili na zidnom magnetu nikako u fioci sa drugim noževima ili u nekoj posudi sa gomilom metalnih pomagala. Prave se da traju jako dugo i da se dosta eksplatišu teško ih je istupiti ali uz obavezno pravilno čuvanje i održavanje.
Sečivo je izrađeno od najfinijeg steinless X50CrMoV15 čelika sa intarzionim odbojnikom.
Drška je izrađena ergonomski od specijalne vrste bakelitne plastike ili laminiranog ipregniranog drveta otpornog na vlagu.
Dužina sečiva 310mm.
Širina sečiva 55mm.
Debljina sečiva 4,5mm.
Ukupna dužina noža 450mm.
Tvrdoća 56-58 HRC.
Zemlja porekla Austria.
cena 120.00€
 

Profesionalni Kuvarski (Kuhinjski) Nož 36cm Messer Konig Austria 012

Profesionalni Kuvarski (Kuhinjski) Nož 36cm Messer Konig Austria
Svaka ozbiljna kuhinja i ozbiljan kuvar mora da poseduje vrhunski profesionalni nož oruđe za rad, jer postoji jedna stara izreka da je tup nož u kuhinji opasniji nego oštar a to je u praksi zato što sa tupim nožem koristite veliku silu i opterećenje da bi sekli pa kada i dođe do nezgode povrede su teške . Dobar kuvarski profesionalni nož mora da bude: uvek jezivo oštar i čist , prave se od najfinijeg steinless čelika otpornih na prirodne kiseline. Ovo je pravi primerak vrhunskog profesionalnog noža pravljen jako skupom tehnikom hladnog mašinskog kovanja koja je spora i mukotrpna ali su rezultati savršeni. Održavanje oštrice je vrlo jednostavno na kuhinjskom masatu a kada se zatupi ovakav nož što se retno desi ide kod profesionalca na oštrenje . Ovakvi noževi se čuvaju u drvenim, stonim ili zidnim držačima ili na zidnom magnetu nikako u fioci sa drugim noževima ili u nekoj posudi sa gomilom metalnih pomagala. Prave se da traju jako dugo i da se dosta eksplatišu teško ih je istupiti ali uz obavezno pravilno čuvanje i održavanje.
Sečivo je izrađeno od najfinijeg steinless X50CrMoV15 čelika sa intarzionim odbojnikom.
Drška je izrađena ergonomski od specijalne vrste bakelitne plastike ili laminiranog ipregniranog drveta otpornog na vlagu.
Dužina sečiva 227mm.
Širina sečiva 45mm.
Debljina sečiva 3,3mm.
Ukupna dužina noža 360mm.
Tvrdoća 56-58 HRC.
Zemlja porekla Austria.
cena 70.00€
 

Profesionalni Kuvarski (Kuhinjski) Nož 39cm Messer Konig Austria 011

Profesionalni Kuvarski (Kuhinjski) Nož 39cm Messer Konig Austria
Svaka ozbiljna kuhinja i ozbiljan kuvar mora da poseduje vrhunski profesionalni nož oruđe za rad, jer postoji jedna stara izreka da je tup nož u kuhinji opasniji nego oštar a to je u praksi zato što sa tupim nožem koristite veliku silu i opterećenje da bi sekli pa kada i dođe do nezgode povrede su teške . Dobar kuvarski profesionalni nož mora da bude: uvek jezivo oštar i čist , prave se od najfinijeg steinless čelika otpornih na prirodne kiseline. Ovo je pravi primerak vrhunskog profesionalnog noža pravljen jako skupom tehnikom hladnog mašinskog kovanja koja je spora i mukotrpna ali su rezultati savršeni. Održavanje oštrice je vrlo jednostavno na kuhinjskom masatu a kada se zatupi ovakav nož što se retno desi ide kod profesionalca na oštrenje . Ovakvi noževi se čuvaju u drvenim, stonim ili zidnim držačima ili na zidnom magnetu nikako u fioci sa drugim noževima ili u nekoj posudi sa gomilom metalnih pomagala. Prave se da traju jako dugo i da se dosta eksplatišu teško ih je istupiti ali uz obavezno pravilno čuvanje i održavanje.
Sečivo je izrađeno od najfinijeg steinless X50CrMoV15 čelika sa intarzionim odbojnikom.
Drška je izrađena ergonomski od specijalne vrste bakelitne plastike ili laminiranog ipregniranog drveta otpornog na vlagu.
Dužina sečiva 258mm.
širina sečiva 45mm.
Debljina sečiva 3,5mm.
Ukupna dužina noža 390mm.
Tvrdoća 56-58 HRC.
Zemlja porekla Austria.
cena 90.00€
 

Profesionalni Kuvarski (Kuhinjski) Nož 38cm Messer Konig Austria 010

Profesionalni Kuvarski (Kuhinjski) Nož 38cm Messer Konig Austria
Svaka ozbiljna kuhinja i ozbiljan kuvar mora da poseduje vrhunski profesionalni nož oruđe za rad, jer postoji jedna stara izreka da je tup nož u kuhinji opasniji nego oštar a to je u praksi zato što sa tupim nožem koristite veliku silu i opterećenje da bi sekli pa kada i dođe do nezgode povrede su teške . Dobar kuvarski profesionalni nož mora da bude: uvek jezivo oštar i čist , prave se od najfinijeg steinless čelika otpornih na prirodne kiseline. Ovo je pravi primerak vrhunskog profesionalnog noža pravljen jako skupom tehnikom hladnog mašinskog kovanja koja je spora i mukotrpna ali su rezultati savršeni. Održavanje oštrice je vrlo jednostavno na kuhinjskom masatu a kada se zatupi ovakav nož što se retno desi ide kod profesionalca na oštrenje . Ovakvi noževi se čuvaju u drvenim, stonim ili zidnim držačima ili na zidnom magnetu nikako u fioci sa drugim noževima ili u nekoj posudi sa gomilom metalnih pomagala. Prave se da traju jako dugo i da se dosta eksplatišu teško ih je istupiti ali uz obavezno pravilno čuvanje i održavanje.
Sečivo je izrađeno od najfinijeg steinless X50CrMoV15 čelika sa intarzionim odbojnikom.
Drška je izrađena ergonomski od specijalne vrste bakelitne plastike ili laminiranog ipregniranog drveta otpornog na vlagu.
Dužina sečiva 255mm.
Širina sečiva 30mm.
Debljina sečiva 2,3mm.
Ukupna dužina noža 377mm.
Tvrdoća 56-58 HRC.
Zemlja porekla Austria.
cena 70.00€
 

Profesionalni Kuvarski (Kuhinjski) Nož 35cm Messer Konig Austria 009

Profesionalni Kuvarski (Kuhinjski) Nož 35cm Messer Konig Austria
Svaka ozbiljna kuhinja i ozbiljan kuvar mora da poseduje vrhunski profesionalni nož oruđe za rad, jer postoji jedna stara izreka da je tup nož u kuhinji opasniji nego oštar a to je u praksi zato što sa tupim nožem koristite veliku silu i opterećenje da bi sekli pa kada i dođe do nezgode povrede su teške . Dobar kuvarski profesionalni nož mora da bude: uvek jezivo oštar i čist , prave se od najfinijeg steinless čelika otpornih na prirodne kiseline. Ovo je pravi primerak vrhunskog profesionalnog noža pravljen jako skupom tehnikom hladnog mašinskog kovanja koja je spora i mukotrpna ali su rezultati savršeni. Održavanje oštrice je vrlo jednostavno na kuhinjskom masatu a kada se zatupi ovakav nož što se retno desi ide kod profesionalca na oštrenje . Ovakvi noževi se čuvaju u drvenim, stonim ili zidnim držačima ili na zidnom magnetu nikako u fioci sa drugim noževima ili u nekoj posudi sa gomilom metalnih pomagala. Prave se da traju jako dugo i da se dosta eksplatišu teško ih je istupiti ali uz obavezno pravilno čuvanje i održavanje.
Sečivo je izrađeno od najfinijeg steinless X50CrMoV15 čelika sa intarzionim odbojnikom.
Drška je izrađena ergonomski od specijalne vrste bakelitne plastike ili laminiranog ipregniranog drveta otpornog na vlagu.
Dužina sečiva 227mm.
Širina sečiva 32mm.
Debljina sečiva 2,5mm.
Ukupna dužina noža 350mm.
Tvrdoća 56-58 HRC.
Zemlja porekla Austria.
cena 65.00€
 

Profesionalni Kuvarski (Kuhinjski) Nož 34cm Messer Konig Austria 008

Profesionalni Kuvarski (Kuhinjski) Nož 34cm Messer Konig Austria
Svaka ozbiljna kuhinja i ozbiljan kuvar mora da poseduje vrhunski profesionalni nož oruđe za rad, jer postoji jedna stara izreka da je tup nož u kuhinji opasniji nego oštar a to je u praksi zato što sa tupim nožem koristite veliku silu i opterećenje da bi sekli pa kada i dođe do nezgode povrede su teške . Dobar kuvarski profesionalni nož mora da bude: uvek jezivo oštar i čist , prave se od najfinijeg steinless čelika otpornih na prirodne kiseline. Ovo je pravi primerak vrhunskog profesionalnog noža pravljen jako skupom tehnikom hladnog mašinskog kovanja koja je spora i mukotrpna ali su rezultati savršeni. Održavanje oštrice je vrlo jednostavno na kuhinjskom masatu a kada se zatupi ovakav nož što se retno desi ide kod profesionalca na oštrenje . Ovakvi noževi se čuvaju u drvenim, stonim ili zidnim držačima ili na zidnom magnetu nikako u fioci sa drugim noževima ili u nekoj posudi sa gomilom metalnih pomagala. Prave se da traju jako dugo i da se dosta eksplatišu teško ih je istupiti ali uz obavezno pravilno čuvanje i održavanje.
Sečivo je izrađeno od najfinijeg steinless X50CrMoV15 čelika sa intarzionim odbojnikom.
Drška je izrađena ergonomski od specijalne vrste bakelitne plastike ili laminiranog ipregniranog drveta otpornog na vlagu.
Dužina sečiva 208mm.
širina sečiva 45mm.
Debljina sečiva 3,1mm.
Ukupna dužina noža 340mm.
Tvrdoća 56-58 HRC.
Zemlja porekla Austria.
cena 65.00€
 

Profesionalni Kuvarski (Kuhinjski) Nož 39cm Messer Konig Austria 007

Profesionalni Kuvarski (Kuhinjski) Nož 39cm Messer Konig Austria
Svaka ozbiljna kuhinja i ozbiljan kuvar mora da poseduje vrhunski profesionalni nož oruđe za rad, jer postoji jedna stara izreka da je tup nož u kuhinji opasniji nego oštar a to je u praksi zato što sa tupim nožem koristite veliku silu i opterećenje da bi sekli pa kada i dođe do nezgode povrede su teške . Dobar kuvarski profesionalni nož mora da bude: uvek jezivo oštar i čist , prave se od najfinijeg steinless čelika otpornih na prirodne kiseline. Ovo je pravi primerak vrhunskog profesionalnog noža pravljen jako skupom tehnikom hladnog mašinskog kovanja koja je spora i mukotrpna ali su rezultati savršeni. Održavanje oštrice je vrlo jednostavno na kuhinjskom masatu a kada se zatupi ovakav nož što se retno desi ide kod profesionalca na oštrenje . Ovakvi noževi se čuvaju u drvenim, stonim ili zidnim držačima ili na zidnom magnetu nikako u fioci sa drugim noževima ili u nekoj posudi sa gomilom metalnih pomagala. Prave se da traju jako dugo i da se dosta eksplatišu teško ih je istupiti ali uz obavezno pravilno čuvanje i održavanje.
Sečivo je izrađeno od najfinijeg steinless X50CrMoV15 čelika sa intarzionim odbojnikom.
Drška je izrađena ergonomski od specijalne vrste bakelitne plastike ili laminiranog ipregniranog drveta otpornog na vlagu.
Dužina sečiva 260mm.
Širina sečiva 45mm.
Debljina sečiva 3,5mm.
Ukupna dužina noža 390mm.
Tvrdoća 56-58 HRC.
Zemlja porekla Austria.
cena 80.00€
 

Profesionalni Kuvarski (Kuhinjski) Nož 31cm Messer Konig Austria 006

Profesionalni Kuvarski (Kuhinjski) Nož 31cm Messer Konig Austria
Svaka ozbiljna kuhinja i ozbiljan kuvar mora da poseduje vrhunski profesionalni nož oruđe za rad, jer postoji jedna stara izreka da je tup nož u kuhinji opasniji nego oštar a to je u praksi zato što sa tupim nožem koristite veliku silu i opterećenje da bi sekli pa kada i dođe do nezgode povrede su teške . Dobar kuvarski profesionalni nož mora da bude: uvek jezivo oštar i čist , prave se od najfinijeg steinless čelika otpornih na prirodne kiseline. Ovo je pravi primerak vrhunskog profesionalnog noža pravljen jako skupom tehnikom hladnog mašinskog kovanja koja je spora i mukotrpna ali su rezultati savršeni. Održavanje oštrice je vrlo jednostavno na kuhinjskom masatu a kada se zatupi ovakav nož što se retno desi ide kod profesionalca na oštrenje . Ovakvi noževi se čuvaju u drvenim,stonim ili zidnim držačima ili na zidnom magnetu nikako u fioci sa drugim noževima ili u nekoj posudi sa gomilom metalnih pomagala. Prave se da traju jako dugo i da se dosta eksplatišu teško ih je istupiti ali uz obavezno pravilno čuvanje i održavanje.
Sečivo je izrađeno od najfinijeg steinless X50CrMoV15 čelika sa intarzionim odbojnikom.
Drška je izrađena ergonomski od specijalne vrste bakelitne plastike ili laminiranog ipregniranog drveta otpornog na vlagu.
Dužina sečiva 178mm.
Širina sečiva 45mm.
Debljina sečiva 2,6mm.
Ukupna dužina noža 305mm.
Tvrdoća 56-58 HRC.
Zemlja porekla Austria.
cena 60.00€
 
Page 1 of 212
Home CataBlog Item

Autorska prava BM KNIVES - www.nozevi.rs. Sva prava zadržana za lični sadržaj autora sajta. Izgled inspirisan Eclipse temom.