Tramontina brazil hunting knife

Tramontina Brazil hunting knife
Бразил, 1911 Валентин Трамонтина стиже у граду Карлоса Барбоса (Стате оф Рио Гранде до Сул-РС) са идеално да оснују сопствени бизнис.
Од руке овог италијанског потомак, рођен у Санта Барбари (РС), Трамонтина је претворено у гвозденом млина: мала радионица постављена на изнајмљеном комаду земље.
Након што је одслужио обавезни војни рок, Валентин враћа својим активностима и инвестира у будућност, пренос компанију већих просторија.
Валентин Трамонтина и Елиса де Цеццо удати и комбинују своје најбоље квалитете да крене напред на просперитетну стазама.
1911Валентин Трамонтина почиње своју малу фалсификат у градском Карлос Барбоса, у унутрашњости Рио Гранде до Сул (Бразил).
1930"Санта Барбара" реф. Бр. 1 перорез је лансиран, главни производ направљен обједињено у том тренутку.
1939Валентин Трамонтина пролази даље. Елиса Де Цеццо Трамонтина преузима компанију под именом корпоративни Видов Валентин Трамонтина.
1949Управа компаније је предат Иве Трамонтина и Руи Ј. Сцомаззон.
1950Први локални новински огласи се објављују, који обележава почетак Трамонтина масовне комуникације.
1958У циљу рекламирања бренд и презентацијом свој портфолио, Трамонтина учествује у првих роадсхов.
1961Елиса Де Цеццо Трамонтина пролази даље. У тој години, кроз управљање напорима запослених, предузеће постаје анонимно друштво (СА).
1963Јединица у Гарибалди (РС) - Бразил је отворен, задужен за израду алата.
1966Трамонтина прави свој први извозни трансакцију Чилеу.
1971Јединица у Фарроупилха (РС) - Бразил је отворен за нерђајућег челика посуђа и посуђа производњу.
1976Јединица у Царлос Барбоса (РС) - Бразил је отворен за електричне материјалне производње. И даље на тој години, Трамонтина почиње свој први регионална канцеларија продаје (ЕРВ), у Сао Пауло (СП).
1982Још једна јединица у Царлос Барбоса (РС) - Бразил је отворен, специјализована за пољопривредног алата. У истој години, први Дистрибутивни центар (ЦД) у иностранству отворен, у Хјустону (САД).
1986Јединица у Белем (ПА) - Бразил је отворена за алат и ножем резбарење дрвета ручком.
1988Трамонтина стиче првог робота. Тзв НОКИА Робот је инсталиран у панел фабрици у Фарроупилха (РС) - Бразил, пољским фрипанс.
1990Јединица у Енцрузилхада до Сул (РС) Бразил, је отворена за производњу Бор панели.
1996Нова јединица у Царлос Барбоса (РС) Бразил је отворен пут за који се Трамонтина да унесете нерђајућег челика судопер и опери производњу бин.
1997Први спољних Продајни центар отворен је у Хуиккуилуцан, држави Мексико (Мексико). Ипак, у години 1997, Трамонтина марка остварила ноторну статус бренда. И више од тога, то је било истраживање, показао као врхунски ум међу 94% бразилских потрошаче за своје производе.
1998Јединица у Јужној бразилском Ресифе (ПЕ) - Бразил, отворен је за производњу пластичних столица и столова.
2011Трамонтина производи преко 17 хиљада артикала. Разноврсност и разноликост портфеља чини простор за жига буде присутан у неколико сегмената и извоза за више од 120 земаља. Такве цифре које су могуће због напора преко 6 хиљада сарадника.
Nož je vrlo lep primerak idalan za lov ima veliku upotrebnu vrednost možda jedan od najlepših noževa ove Brazilske firme .
Sečivo je izrađeno od steinless c440 čelika vrlo praktičnog dizajna .
Drška je od ružinog drveta prerađena od strane naše firme kako bi unapredili udobnost i estetski izgled tako da je ovo sada unikatni primerak..
Dužina sečiva 120mm.
Debljina sečiva 2,8mm.
Ukupna dužina noža 230mm.
Tvrdoća 56-58 HRC
cena 50.00€