Tramontina brazil hunting knife

Tramontina Brazil hunting knife

Бразил, 1911 Валентин Трамонтина стиже у граду Карлоса Барбоса (Стате оф Рио Гранде до Сул-РС) са идеално да оснују сопствени бизнис.

Од руке овог италијанског потомак, рођен у Санта Барбари (РС), Трамонтина је претворено у гвозденом млина: мала радионица постављена на изнајмљеном комаду земље.

Након што је одслужио обавезни војни рок, Валентин враћа својим активностима и инвестира у будућност, пренос компанију већих просторија.

Валентин Трамонтина и Елиса де Цеццо удати и комбинују своје најбоље квалитете да крене напред на просперитетну стазама.

1911Валентин Трамонтина почиње своју малу фалсификат у градском Карлос Барбоса, у унутрашњости Рио Гранде до Сул (Бразил).

1930″Санта Барбара” реф. Бр. 1 перорез је лансиран, главни производ направљен обједињено у том тренутку.

1939Валентин Трамонтина пролази даље. Елиса Де Цеццо Трамонтина преузима компанију под именом корпоративни Видов Валентин Трамонтина.

1949Управа компаније је предат Иве Трамонтина и Руи Ј. Сцомаззон.

1950Први локални новински огласи се објављују, који обележава почетак Трамонтина масовне комуникације.

1958У циљу рекламирања бренд и презентацијом свој портфолио, Трамонтина учествује у првих роадсхов.

1961Елиса Де Цеццо Трамонтина пролази даље. У тој години, кроз управљање напорима запослених, предузеће постаје анонимно друштво (СА).

1963Јединица у Гарибалди (РС) – Бразил је отворен, задужен за израду алата.

1966Трамонтина прави свој први извозни трансакцију Чилеу.

1971Јединица у Фарроупилха (РС) – Бразил је отворен за нерђајућег челика посуђа и посуђа производњу.

1976Јединица у Царлос Барбоса (РС) – Бразил је отворен за електричне материјалне производње. И даље на тој години, Трамонтина почиње свој први регионална канцеларија продаје (ЕРВ), у Сао Пауло (СП).

1982Још једна јединица у Царлос Барбоса (РС) – Бразил је отворен, специјализована за пољопривредног алата. У истој години, први Дистрибутивни центар (ЦД) у иностранству отворен, у Хјустону (САД).

1986Јединица у Белем (ПА) – Бразил је отворена за алат и ножем резбарење дрвета ручком.

1988Трамонтина стиче првог робота. Тзв НОКИА Робот је инсталиран у панел фабрици у Фарроупилха (РС) – Бразил, пољским фрипанс.

1990Јединица у Енцрузилхада до Сул (РС) Бразил, је отворена за производњу Бор панели.

1996Нова јединица у Царлос Барбоса (РС) Бразил је отворен пут за који се Трамонтина да унесете нерђајућег челика судопер и опери производњу бин.

1997Први спољних Продајни центар отворен је у Хуиккуилуцан, држави Мексико (Мексико). Ипак, у години 1997, Трамонтина марка остварила ноторну статус бренда. И више од тога, то је било истраживање, показао као врхунски ум међу 94% бразилских потрошаче за своје производе.

1998Јединица у Јужној бразилском Ресифе (ПЕ) – Бразил, отворен је за производњу пластичних столица и столова.

2011Трамонтина производи преко 17 хиљада артикала. Разноврсност и разноликост портфеља чини простор за жига буде присутан у неколико сегмената и извоза за више од 120 земаља. Такве цифре које су могуће због напора преко 6 хиљада сарадника.

Nož je vrlo lep primerak idalan za lov ima veliku upotrebnu vrednost možda jedan od najlepših noževa ove Brazilske firme .

Sečivo je izrađeno od steinless c440 čelika vrlo praktičnog dizajna .

Drška je od ružinog drveta prerađena od strane naše firme kako bi unapredili udobnost i estetski izgled tako da je ovo sada unikatni primerak..

Dužina sečiva 120mm.

Debljina sečiva 2,8mm.

Ukupna dužina noža 230mm.

Tvrdoća 56-58 HRCcena 50.00€